Kaartverkoop/tickets

Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen, is het raadzaam om toegangskaarten vooraf aan te schaffen via https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/cozyconcerts
De daar vermelde prijzen zijn altijd voorverkoopprijzen (excl. adm.kosten), dus met €3,- korting.

Voor de voorverkoop van toegangskaarten kunt u op onderstaande knop klikken:

Tickets

Vanaf een half uur vóór aanvang van het concert is het mogelijk om kaartjes aan de kassa tegen contante betaling te kopen, als een voorstelling nog niet uitverkocht is. U betaalt dan de voorverkoopprijs plus €3 extra. Eenmaal gekochte kaarten kunt u niet annuleren. U kunt wel een mailtje sturen naar info@cozyconcerts.nl zodat wij kunnen kijken of er nog liefhebbers op de reservelijst staan. U kunt de kaarten dan doorverkopen.

Gaat een voorstelling of concert niet door vanwege het coronavirus en heeft u al een kaartje gekocht? De organisatie waar u het ticket kocht, zoekt naar een nieuwe datum. Daarbij blijft uw gekochte kaartje geldig. In de volgende gevallen krijgt u een voucher met dezelfde waarde van de ticketprijs (inclusief servicekosten):

-de voorstelling of het concert gaat definitief niet door omdat verplaatsing niet mogelijk is;

-u kunt niet op de nieuwe datum van de voorstelling of het concert. Als u geen voucher wilt, heeft u het recht om uw geld voor het ticket terug te vragen.

U krijgt informatie van de organisatie over een voucher of het terugbetalen van uw ticket.